HP 508X - Tonercartridge / Magenta / Hoge Capaciteit

HP 508X - Tonercartridge / Magenta / Hoge Capaciteit

No reviews
€ 249.00 Bij logo Bol.com

De HP Tonercartridge 508X / magenta (CF363X) maakt het mogelijk om hoogwaardige pagina`s af te drukken bij zeer hoge snelheden. Dit is mogelijk dankzij de JetIntelligence en innovatieve authenticatietechnologie die wordt gebruikt door deze high-capacity LaserJet tonercartridge. Pagina`s worden in zeer hoge kwaliteit afgedrukt dankzij deze moderne technologieën. Deze tonercartridge is vooral geschikt voor zakelijk gebruik. De tonercartridge print gemiddeld 9500 pagina`s. Dit is zo`n vijftig procent meer dan geteste nagevulde gereviseerde niet-HP cartridges. Met de HP Tonercartridge 508X haal je dus zeker het beste van he...

Webshop Voorraad Prijs Kopen
logo Bol.com
Bol.com
1
€249.00
De HP Tonercartridge 508X / magenta (CF363X) maakt het mogelijk om hoogwaardige pagina`s af te drukken bij zeer hoge snelheden. Dit is mogelijk dankzij de JetIntelligence en innovatieve authenticatietechnologie die wordt gebruikt door deze high-capacity LaserJet tonercartridge. Pagina`s worden in zeer hoge kwaliteit afgedrukt dankzij deze moderne technologieën. Deze tonercartridge is vooral geschikt voor zakelijk gebruik. De tonercartridge print gemiddeld 9500 pagina`s. Dit is zo`n vijftig procent meer dan geteste nagevulde gereviseerde niet-HP cartridges. Met de HP Tonercartridge 508X haal je dus zeker het beste van het beste in huis. Je maakt met je bedrijf zeker indruk wanneer je deze fantastische tonercartridge gebruikt voor al je drukwerk.

Gemakkelijk en voordelig al je foto’s en andere documenten printen.
  • HP Tonercartridge 508X / magenta (CF363X)
  • Magenta tonercartridge
  • Lasertechnologie
  • Print gemiddeld 9500 pagina`s
  • Geschikt voor laserprinters en multifunction printers
Waarom originele HP toners?
HP toners werken met een verrassende snelheid en bieden een ongekende kwaliteit. Iedere print is voorzien van levensechte kleuren en elk detail is goed zichtbaar. Ook zijn de toners gemakkelijk te recyclen en eenvoudig in gebruik.

Bespaar tijd en geld
Deze prestaties zijn consistent, waardoor tijd en papier voor het maken van nieuwe prints worden bespaard. Met de keuze voor HP kies je dus voor lage totale kosten, omdat je de verborgen kosten van niet-HP cartridges vermijdt. Hiernaast zorgt dit resultaat voor een optimale gebruikerservaring.

Betrouwbaarheid en kwaliteit
De betrouwbaarheid van HP toners berust op een optimale combinatie van model, snelheid, smelttemperatuur en papiersoort. Elk model toner is namelijk perfect afgestemd op je printer, waardoor deze precies past. Ook stellen de toners van HP elke denkbare kleur moeiteloos samen zodat er levensechte resultaten ontstaan.

Duurzaamheid
HP hecht veel waarde aan duurzaamheid en zet zich hier dan ook op meerdere momenten voor in. Zo bespaar je papier tijdens het gebruik van je toner en kun je deze na gebruik gemakkelijk recyclen. Zo draag je met de keuze voor een toner van HP ook een steentje bij aan het milieu.
Merk

HP

Inhoud HP 508X - Tonercartridge / Magenta / Hoge Capaciteit
Introductie jaar 2017
Leeftijd
EAN 888793237632