HP 312X - Tonercartridge / Zwart / Hoge Capaciteit

HP 312X - Tonercartridge / Zwart / Hoge Capaciteit

No reviews
€ 88.00 Bij logo Bol.com

Met de HP Tonercartridge 312X / Zwart ben je iedere print weer verzekerd van kwaliteit. De diepzwarte letters worden met uiterste precisie geprint, waardoor zelfs het kleinste lettertype goed leesbaar is. Zo straalt ieder zakelijk document net wat meer professionaliteit uit en bespaar je tijd en papier omdat je pagina`s niet opnieuw af hoeft te drukken. Ook heeft onafhankelijk onderzoek aangetoond dat de cartridges van HP gemiddeld meer dan 50 procent meer pagina`s leveren dan nagevulde en gereviseerde niet-HP cartridges. Hierdoor zijn je totale printkosten laag en kun je met deze toner lang vooruit. Dat maakt deze 312X...

Webshop Voorraad Prijs Kopen
logo Bol.com
Bol.com
1
€88.00
Met de HP Tonercartridge 312X / Zwart ben je iedere print weer verzekerd van kwaliteit. De diepzwarte letters worden met uiterste precisie geprint, waardoor zelfs het kleinste lettertype goed leesbaar is. Zo straalt ieder zakelijk document net wat meer professionaliteit uit en bespaar je tijd en papier omdat je pagina`s niet opnieuw af hoeft te drukken. Ook heeft onafhankelijk onderzoek aangetoond dat de cartridges van HP gemiddeld meer dan 50 procent meer pagina`s leveren dan nagevulde en gereviseerde niet-HP cartridges. Hierdoor zijn je totale printkosten laag en kun je met deze toner lang vooruit. Dat maakt deze 312X LaserJet tonercartridge van HP dan ook ideaal voor gebruik op kantoor of voor de veelvuldige thuisgebruiker.

Gemakkelijk en voordelig al je foto’s en andere documenten printen.
  • HP Tonercartridge 312X / Zwart
  • Zwarte LaserJet tonercartridge
  • Circa 4400 pagina`s
  • Professionele en consistente kwaliteit
  • Laser printtechnologie
  • Geschikt voor multifunctionele laserprinters
Waarom originele HP toners?
HP toners werken met een verrassende snelheid en bieden een ongekende kwaliteit. Iedere print is voorzien van levensechte kleuren en elk detail is goed zichtbaar. Ook zijn de toners gemakkelijk te recyclen en eenvoudig in gebruik.

Bespaar tijd en geld
Deze prestaties zijn consistent, waardoor tijd en papier voor het maken van nieuwe prints worden bespaard. Met de keuze voor HP kies je dus voor lage totale kosten, omdat je de verborgen kosten van niet-HP cartridges vermijdt. Hiernaast zorgt dit resultaat voor een optimale gebruikerservaring.

Betrouwbaarheid en kwaliteit
De betrouwbaarheid van HP toners berust op een optimale combinatie van model, snelheid, smelttemperatuur en papiersoort. Elk model toner is namelijk perfect afgestemd op je printer, waardoor deze precies past. Ook stellen de toners van HP elke denkbare kleur moeiteloos samen zodat er levensechte resultaten ontstaan.

Duurzaamheid
HP hecht veel waarde aan duurzaamheid en zet zich hier dan ook op meerdere momenten voor in. Zo bespaar je papier tijdens het gebruik van je toner en kun je deze na gebruik gemakkelijk recyclen. Zo draag je met de keuze voor een toner van HP ook een steentje bij aan het milieu.
Merk

HP

Inhoud HP 312X - Tonercartridge / Zwart / Hoge Capaciteit
Introductie jaar 2017
Leeftijd
EAN 82014032512