HP 131A - Tonercartridge / Cyaan / Magenta / Geel

HP 131A - Tonercartridge / Cyaan / Magenta / Geel

No reviews
€ 245.99 Bij logo Bol.com

De HP Tonercartridge 131A / cyaan, geel en magenta (U0SL1AM) kan zowel thuis als op kantoor worden gebruikt om te printen in laserkwaliteit. Je kunt hem gebruiken om professionele documenten af te drukken, maar deze tonercartridge is ook uitermate geschikt om marketingmateriaal mee af te drukken. De kleuren spatten dan van het papier af. Bovendien werkt de HP Tonercartridge 131A zeer efficiënt. Er is geen sprake van verspilling van supplies en het kost weinig tijd. Daarnaast staat HP bekend om haar zeer effectieve cartridges. Deze printen volgens onafhankelijk onderzoek zo`n vijftig procent meer pagina`s dan geteste nag...

Webshop Voorraad Prijs Kopen
logo Bol.com
Bol.com
1
€245.99
De HP Tonercartridge 131A / cyaan, geel en magenta (U0SL1AM) kan zowel thuis als op kantoor worden gebruikt om te printen in laserkwaliteit. Je kunt hem gebruiken om professionele documenten af te drukken, maar deze tonercartridge is ook uitermate geschikt om marketingmateriaal mee af te drukken. De kleuren spatten dan van het papier af. Bovendien werkt de HP Tonercartridge 131A zeer efficiënt. Er is geen sprake van verspilling van supplies en het kost weinig tijd. Daarnaast staat HP bekend om haar zeer effectieve cartridges. Deze printen volgens onafhankelijk onderzoek zo`n vijftig procent meer pagina`s dan geteste nagevulde gereviseerde niet-HP cartridges. In vele opzichten in de HP Tonercartridge 131A dus de beste keuze. Kies voor kwaliteit en schaf hem vandaag nog aan.

Gemakkelijk en voordelig al je foto’s en andere documenten printen.
  • HP Tonercartridge 131A / cyaan, geel en magenta (U0SL1AM)
  • Cyaan, gele en magenta tonercartridge
  • Lasertechnologie
  • Print gemiddeld 1800 pagina`s cyaan, 1800 pagina`s geel en 1800 pagina`s magenta
  • Geschikt voor kleurenlaserprinters en multifunctionele laserprinters
Waarom originele HP toners?
HP toners werken met een verrassende snelheid en bieden een ongekende kwaliteit. Iedere print is voorzien van levensechte kleuren en elk detail is goed zichtbaar. Ook zijn de toners gemakkelijk te recyclen en eenvoudig in gebruik.

Bespaar tijd en geld
Deze prestaties zijn consistent, waardoor tijd en papier voor het maken van nieuwe prints worden bespaard. Met de keuze voor HP kies je dus voor lage totale kosten, omdat je de verborgen kosten van niet-HP cartridges vermijdt. Hiernaast zorgt dit resultaat voor een optimale gebruikerservaring.

Betrouwbaarheid en kwaliteit
De betrouwbaarheid van HP toners berust op een optimale combinatie van model, snelheid, smelttemperatuur en papiersoort. Elk model toner is namelijk perfect afgestemd op je printer, waardoor deze precies past. Ook stellen de toners van HP elke denkbare kleur moeiteloos samen zodat er levensechte resultaten ontstaan.

Duurzaamheid
HP hecht veel waarde aan duurzaamheid en zet zich hier dan ook op meerdere momenten voor in. Zo bespaar je papier tijdens het gebruik van je toner en kun je deze na gebruik gemakkelijk recyclen. Zo draag je met de keuze voor een toner van HP ook een steentje bij aan het milieu.
Merk

HP

Inhoud HP 131A - Tonercartridge / Cyaan / Magenta / Geel
Introductie jaar 2017
Leeftijd
EAN 8881820558856